Analog Fidelity FE-90 ferrocassette

Waardering 5.00 op 5 gebaseerd op 1 klantbeoordeling
(1 klantbeoordeling)

3,26 incl. BTW

445 op voorraad

SKU: AF-FE90-1P Categorie:

Beschrijving

Onder de naam Analog Fidelity produceert De Bandjesfabriek zeer hoogwaardige audiocassettes voor de consumentenmarkt. Hiermee zijn we één van de weinigen in de wereld die nog nieuwe, lege cassettebandjes voor de thuisgebruiker produceren.

Analog Fidelity FE-60 en FE-90 zijn hoogwaardige ferro cassettes die uitstekend geschikt zijn voor opname van spraak en muziek. Ze kenmerken zich door een lage ruis en hoog dynamisch vermogen waardoor er niet snel verzadigingseffecten zullen optreden. Uitstekend geschikt voor alledaags gebruik. De cassettes zijn voorzien van beschrijfbare labels en op de binnenkant van het hoesje is alle ruimte voor het invullen van een complete tracklist.

Over onze ferrocassettes:

Analog Fidelity audiocassettes worden 100% in eigen fabriek geproduceerd. De ferrocassettes kenmerken zich in het algemeen door een wat warmer, vintage geluid. De lage tonen zijn wat nadrukkelijker aanwezig dan hoge tonen waardoor je opnames een lekker stevig effect krijgen. Ben je meer op zoek naar het eerlijke, zuivere geluid van chroomcassettes? Dan zijn Analog Fidelity CR-60 en CR-90 precies wat je nodig hebt!

Extra informatie

Gewicht 0.05 kg
Afmetingen 12 x 15 x 10 cm
IEC type

Type I (ferro)

Speelduur

C90

1 beoordeling voor Analog Fidelity FE-90 ferrocassette

  1. Waardering 5 uit 5

    Arjen Zwamborn (geverifieerde eigenaar)

    Voordat chroomtape leverbaar was heb ik een elpee opgenomen op ferrotape van de Bandjesfabriek met een uitstekend deck dat net was geserviced en (zeer goed) ingeregeld bij Hifistereo.nl in Soest. Het is tòch weer even schrikken hoe goed zo’n 4,75 cm/sec ferrotape-je eigenlijk is: het verschil met de elpee is minimaal, en dat komt echt niet omdat de afspeelapparatuur of mijn oren zo pover zijn. Het is gewoon zoals het vroeger al was: cassettetape had een matige naam omdat de mensen die er laatdunkend over deden gewoon hun tapedeck niet goed in lieten regelen. Als je dat wèl doet is tape een goedkope en geweldig genietbare muziekdrager en als je het niet in de auto gebruikt (en in de zon laat stoven!) gaat een cassettetape decennia mee.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *