Analog Fidelity CP-90 chroomcassette

Waardering 5.00 op 5 gebaseerd op 6 klantbeoordelingen
(6 klantbeoordelingen)

4,09 incl. BTW

Uitverkocht

SKU: AF-CP90 Categorie:

Beschrijving

Onder de naam Analog Fidelity produceert De Bandjesfabriek zeer hoogwaardige audiocassettes voor de consumentenmarkt. Hiermee zijn we één van de weinigen in de wereld die nog nieuwe, lege cassettebandjes voor de thuisgebruiker produceren.

Analog Fidelity CP-60 en CP-90 zijn chroomcassettes van zeer hoge kwaliteit. CP staat voor Chrome Plus; voor de productie hebben we de hand weten te leggen op een zeer beperkte voorraad Basf Chrome Maxima II tape. Chrome Maxima wordt wereldwijd beschouwd als één van de beste chroomtapes die ooit gemaakt zijn. Chrome Maxima II is een volwaardige chroomtape en geen substituut zoals de latere Ferro-cobalt tapes.

Over onze chroomcassettes:

Analog Fidelity audiocassettes worden 100% in eigen fabriek geproduceerd. De chroomcassettes kenmerken zich in het algemeen door een zeer zuiver en ruisarm geluid. Met name opnames met veel dynamiek komen uitstekend tot hun recht op chroomtape. Chromtape is minder hard uitstuurbaar dan ferrotape en gaat op hoge niveaus eerder vervormen. Ben je van plan om behoorlijk harde, stevige opnames te maken? Dan zijn de Analog Fidelity FE-60 en FE-90 ferrocassettes de perfecte oplossing!

Extra informatie

Gewicht 0.05 kg
Afmetingen 12 x 15 x 10 cm
IEC type

Type II (chroom)

Speelduur

C90

6 beoordelingen voor Analog Fidelity CP-90 chroomcassette

 1. Waardering 5 uit 5

  Gerald (geverifieerde eigenaar)

  Prima tape, doet het goed op mijn TEAC deck V44C. De al wat oudere bandjes die ik heb van BASF zijn wel minder geworden, dat kun je goed horen als je deze nieuwe Tapes koopt. Ik koop ze zeker nog eens. Het is heel leuk weer met deze tapedecks en analoge media te experimenteren, Bedankt Bandjesfabriek. Een ding nog graag wat Bubbeltjes plastic in de verpakking schrikt mijn vrouw niet zo als het door de brievenbus valt. Verder TOP product

 2. Waardering 5 uit 5

  Jan Bik (geverifieerde eigenaar)

  Ik heb al meerdere keren besteld bij de bandjesfabriek. De geleverde cassettes zijn echt geweldig van kwaliteit en ik zal zeker nog meer bestellingen gaan doen.

 3. Waardering 5 uit 5

  Marco V

  Geweldige cassettes die steeds goed klinken op elk deck!

 4. Waardering 5 uit 5

  tvdv (geverifieerde eigenaar)

  Goede bandjes voor een mooie prijs.

 5. Waardering 5 uit 5

  Ron van Meijer (geverifieerde eigenaar)

  Erg goede kwaliteit. Ben er zeker tevreden mee.

 6. Waardering 5 uit 5

  R.A.U. Juchter van Bergen Quast

  Geweldig dat jullie dit nog blijven produceren!

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *