Analog Fidelity CP-60 chroomcassette

3,72 incl. BTW

Uitverkocht

SKU: AF-CP60 Categorie:

Beschrijving

Onder de naam Analog Fidelity produceert De Bandjesfabriek zeer hoogwaardige audiocassettes voor de consumentenmarkt. Hiermee zijn we één van de weinigen in de wereld die nog nieuwe, lege cassettebandjes voor de thuisgebruiker produceren.

Analog Fidelity CP-60 en CP-90 zijn chroomcassettes van zeer hoge kwaliteit. CP staat voor Chrome Plus; voor de productie hebben we de hand weten te leggen op een zeer beperkte voorraad Basf Chrome Maxima II tape. Chrome Maxima wordt wereldwijd beschouwd als één van de beste chroomtapes die ooit gemaakt zijn. Chrome Maxima II is een volwaardige chroomtape en geen substituut zoals de latere Ferro-cobalt tapes.

Over onze chroomcassettes:

Analog Fidelity audiocassettes worden 100% in eigen fabriek geproduceerd. De chroomcassettes kenmerken zich in het algemeen door een zeer zuiver en ruisarm geluid. Met name opnames met veel dynamiek komen uitstekend tot hun recht op chroomtape. Chromtape is minder hard uitstuurbaar dan ferrotape en gaat op hoge niveaus eerder vervormen. Ben je van plan om behoorlijk harde, stevige opnames te maken? Dan zijn de Analog Fidelity FE-60 en FE-90 ferrocassettes de perfecte oplossing!

Extra informatie

Gewicht 0.05 kg
Afmetingen 12 x 15 x 10 cm
IEC type

Type II (chroom)

Speelduur

C60